Referenser

Här är lite kommentarer och referenser från några av våra kunder. Våra formgjutna hörselskydd kan användas i alla miljöer. Kanske för att rädda din hörsel från framtida skador eller bara få lite lugn i vardagen.

Håkan i en ljudrik miljö

"Äntligen ett hörselskydd jag använder hela dagen, ljudet är fantastiskt både när jag lyssnar på musik och pratar i telefon. Väldigt skönt att slippa värmen från mina gamla kåpor som gjorde att jag fick hudproblem. Sådan här skulle jag haft för 30 år sedan. Säger Håkan och skrattar gott". Håkan Håkansson på Stans & Press, som var lyrisk över vårt Bluetooth-set."

Vi tackar för förtroendet att få ge Håkan ett modernt hörselskydd som används under hans 8-timmar på jobbet.

Stans & Press och Håkan Håkansson

WWW.STANSPRESS.SE

Huvudskyddsombud

"Hög servicenivå, bästa produkterna och snabb inställning hos oss när vi bokar upp möten. Dessutom till väldigt bra priser!"
Vi levererar regelbundet till Tetra Pak´s olika miljöer. Avgjutningarna av öronen går snabbt och utförs på de tider som Tetra Pak önskar för att inte störa produktionen.

Tetra Pak och Tony Durand

WWW.TETRAPAK.COM

Elektriker i vardagen

"Johan som jobbar som elektriker på Anderssons Elbyrå i Västervik, säger detta spontant om vårt Bluetooth-set. "Så skönt att slippa kåporna och ändå skydda sin hörsel och kunna prata med dem på plats tack vare medhörningen. Slippa värmen från kåporna men framförallt vikten. -Ljudet både när man själv lyssnar på musik eller pratar i telefonen är fantastiskt. -Sen att man kommer in där det är trångt utan att slå i eller fastna med kåporna gör att jag använder hörselskyddet hela dagen. "

Anderssons Elbyrå och Johan

WWW.ANDERSSONSELBYRA.SE

Skolmiljö i Malmö

Vi säljer idag mycket formgjutna hörselskydd till pedagoger då vardagen har blivit allt mer ljudrik. Stressnivån sjunker då man dämpar allt onödigt ljud. Susanne Faxe biträdande rektor på Mellanhedsskolan i Malmö säger så här "Trevlig personal, snabb service och de bästa produkterna. På en skala 1-10 ger vi absolut Audiosafe en 10."

Mellanhedsskolan och Susanne Faxe

WWW.MELLANHEDEN.SKOLA.MALMO.SE

Ställningsbyggare

Vi har valt hörselskydd från Audiosafe för att
 de har en bredd av produkter som kan anpassas efter våra anställda och deras behov. Hörselskydden väger dessutom bara en bråkdel av de kåpor vi använder idag.
Kommunikationen är viktig för oss. Audiosafe´s benlednings headset fungerar kanon i kombination med de formgjutna skydden.
Den höga servicenivån är inte heller helt oviktig. De kommer ut på plats för gjutning vilket gör att arbetet för de anställda inte påverkas."

Albin Nilsson
VD Ställningsbyggarna Bestorp
 
www.stbbestorp.se

Bilverkstad

Våra tekniker har länge använt formgjutna hörselskydd som jämfört med stora hörselkåpor ger ett säkrare skydd och har en mycket lägre vikt. De små formgjutna pluggarna är inte bara säkrare, dom är betydligt bekvämare och det gör att dom verkligen används. Våra anställda är ju det viktigaste för oss."
Håkan Jonasson
Verkstadschef Porsche Center Syd
 
www.porschecentersyd.se

Servicetekniker

De formgjutna hörselskydden med medhörning är precis vad våra medarbetare behöver vid arbete i bullrig miljö när man behöver kunna samtala med varandra.
Eftersom skydden är utformade efter varje persons hörselgång är skydden både bekväma och släpper inte igenom skadligt ljud tack vare att det sluter helt tätt. Det är en trygg känsla för alla användare och vi är kort sagt nöjda med både produkt och service!
Även om Audiosafe inte har kontor i närheten av vårt företag är de tillgängliga och reser gärna hit för att utföra gjutningarna på plats. Audiosafe’s tekniker som har varit hos oss för utförandet av skydden, är serviceminded, väldigt lösningsinriktade och kunniga. Vi är i goda händer med Audiosafe och rekommenderar dem varmt."

Linda Battiston Åbrink
Project Coordinator Johnsoncontrols 
www.johnsoncontrols.com/marine